The Westin Excelsior Rome

The Westin Excelsior Rome

Geniet van de klasse en elegantie, maar ook het luxueuze comfort in het hotel The Westin Excelsior Rome.

BOEK NU

Verblijven in een prachtig hotel

Wanneer een bezoek aan Rome gepland is dan wilt u er ook zeker van zijn dat u in een prachtig hotel verblijft. Dit is het geval als u de keuze maakt voor de The Westin Excelsior Rome. Dit hotel heeft vijf sterren en staat bekend om de luxe en de gastvrijheid. Bij binnenkomst zullen de kristallen kroonluchters u opvallen. De kamers zijn allemaal zeer luxueus en ingericht volgens verschillende stijlen. Het is een waar genot om in deze kamers te mogen verblijven en om van de gastvrijheid van het personeel gebruik te mogen maken. Dit maakt het dat dit hotel ook een zeer hoog aanzien heeft bij de gasten die hier zijn verbleven.

Over het hotel

Zowel de uitstraling van het hotel als de kamers hebben elegantie en klasse. Toch draait het niet alleen maar om de uitstraling maar ook om het comfort wat er geboden wordt. Ook dit is prima in orde en er zijn dan ook meubels op de kamers te vinden met op maat gemaakte stoffen. Bij dit hotel bent u gegarandeerd van een goede nachtrust. De badkamers die zijn zeer fraai in marmer uitgevoerd en beschikken over een badjas met slippers. Deze hoeft u dus al niet meer mee te nemen. Gaat u de stad in dan begeeft u zich buiten het hotel meteen op de Via Veneto. Dit is een prachtige straat met allemaal designer winkels. Ook prestigieuze merken zoals Rolex en Cartier zijn in de omgeving te vinden. Uiteraard is het mogelijk om u met een taxi te verplaatsen. Ook ligt op vijfhonderd meter het metrostation Spagna. Dit is ook een prima vervoersmiddel in Rome en deze biedt u ook de mogelijkheid om snel het Vaticaan te bezoeken.

Een heerlijke spa

Het hotel beschikt over een heerlijke spa van maar liefst driehonderd vierkante meter. Hierin vindt u dan een bubbelbad en een prachtig binnenzwembad. Daarnaast kunt u uw conditie op peil houden in de fitnessruimte. Ook in het hotel is dus voldoende te beleven. Wilt u echt lekker verwend worden dan is het aan te raden om eens een dagje lekker in de spa te verblijven. U zult zich als herboren voelen wanneer u hier gebruik van maakt. Tijdens het verblijf in het hotel zal u dan ook heerlijk ontspannen en helemaal tot rust komen.

Diverse loungebars en vele restaurants in de nabije omgeving

In het hotel zijn meerdere loungebars aanwezig waar u kunt genieten van lekkere hapjes en verfrissende drankjes. In de nabije omgeving van het hotel zijn vele restaurants te vinden. Enkele daarvan zijn bekroond met een Michelin ster. Deze restaurants bevinden zich op loopafstand van het hotel. Zoekt u een hotel waar het niet alleen om luxe draait maar waar u ook de mogelijkheid hebt om helemaal tot rust te komen en waar u ook nog eens heerlijk kunt ontspannen dan zult u geen spijt krijgen van dit hotel. Het zal een verblijf worden waar u nog vaak met veel plezier aan terug zult denken.

the-westin-excelsior-rome_17.jpg the-westin-excelsior-rome_2.jpg the-westin-excelsior-rome_9.jpg the-westin-excelsior-rome_1.jpg the-westin-excelsior-rome_4.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Rome en de locatie van dit hotel

Het Westin Excelsior Rome is gevestigd aan de modieuze winkelstraat Via Veneto en op 500 meter van metrostation Spagna.

Adresgegevens

Via Vittorio Veneto 125
00187 Rome
Italië

Top 3 hotels in Rome

Op de hoogte blijven van de beste Rome aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: