hotel-acropoli

Hotel Acropoli

Als u goedkoop wilt overnachten en niet te veel eisen heeft dan is Hotel Acropoli een echte aanrader.

BOEK NU

Budget overnachten

Dit is een twee sterren hotel, dat zeer geschikt is voor budgetreizigers. Het is eenvoudig hotel dat ideaal gelegen in het historische centrum van Rome, vlak bij het treinstation Termini. Luxe moet u hier dus niet verwachten, maar het voldoet aan de eisen die u nodig hebt: een bed en ontbijt. Dit hotel is echt een aanrader als u niet veel eisen hebt en goedkoop wilt overnachten.

De kamers

Hotel Acropoli heeft 63 kamers die eenvoudig zijn ingericht. De kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet en hebben verder een bed, verwarming en ventilator. Een tv ontbreekt op deze kamer. Wel is er gratis Wifi beschikbaar.

Klein Italiaans ontbijt

Elke morgen serveert het hotel een klein Italiaans ontbijt in de ontbijtzaal van het hotel. U krijgt harde broodjes en beschuit met kuipjes jam of chocolade koffie en thee en chocolademelk. Geen eigen restaurant, maar het hotel wordt omgeven door winkels en restaurants.

Met het vliegtuig?

Komt u met het vliegtuig, dan wil het personeel u helpen met vervoer van en naar het vliegveld.

Ontdekken voor weinig geld

Rome staat bekend als de ‘Eeuwige Stad’ en heeft een unieke iconische status onder grote Europese steden. Met een perfecte mix van grootstedelijke stijl en historische bezienswaardigheden, is het een geweldige plek om te bezoeken op bijna elk moment van het jaar. Rome heeft vaak uitstekende weersomstandigheden ook in een groot deel van de wintermaanden.

Er is genoeg te doen in deze stad, waardoor het de perfecte plek is om te bezoeken. Of je houdt van eten, geschiedenis, kunst of sport, er is volop sensatie te vinden en u kunt zich echt vermaken in Rome.  Er zijn twee en een half millennia van de geschiedenis te verkennen, samen met enkele van de meest opwindende en iconische architectonische hoogstandjes in Europa zoals het Colosseum. En overnachten is ook geen probleem, zoals in dit Hotel Acropoli.

hotel-acropoli_7.jpg hotel-acropoli_14.jpg hotel-acropoli_3.jpg hotel-acropoli_17.jpg hotel-acropoli_6.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Rome en de locatie van dit hotel

Hotel Acropoli ligt vlak langs het treinstation Termini, het centraalstation van Rome.

Adresgegevens

Via Principe Amedeo 63 - 67
00185 Rome
Italië

Top 3 hotels in Rome

Op de hoogte blijven van de beste Rome aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: