The Inn At The Roman Forum

The Inn At The Roman Forum

The Inn At The Roman Forum is prachtig gelegen in het historisch centrum en het biedt een uitzicht dat u gewoon gezien moet hebben

BOEK NU

Op zoek naar een luxueus hotel?

Het belangrijkste in het hotel is de kamer en daar hoeft u zich bij dit hotel geen zorgen over te maken. De kamers zijn stijlvol en prachtig om te zien. Er zijn kamers één of twee personen maar er zijn ook familiekamers. De kamers zijn voorzien van een grote flatscreen-tv en bieden ook een iPod-dock. Uiteraard bieden ook deze kamers de luxe die u verwacht. In de prachtige bedden zal u van een goede nachtrust genieten en als u dan bent ontwaakt dan hebt u de mogelijkheid om het ontbijt op het dakterras te nuttigen. Dit geeft u dan weer de mogelijkheid om van het prachtige uitzicht te genieten. Is het weer iets minder dan is het ook mogelijk om het ontbijt in de lounge te nuttigen. Het hotel beschikt over een eigen tuin waar u helemaal tot rust kunt komen en waar ook prachtige bloemen en planten te vinden zijn. Het zal dan ook een heerlijke gevoel zijn om bij terugkomst in het hotel nog even door te tuin te lopen.

De geboden faciliteiten

Het hotel biedt gratis wifi aan voor de gasten en ook kunnen de huisdieren gratis meegenomen worden. Rome is ook een stad waar je heerlijk met de hond kunt wandelen. Er is de mogelijkheid om bij dit hotel versneld in- en uit te checken. Er is een mogelijkheid tot kinderopvang en als je samen met uw partner het romantische Rome wilt verkennen dan is het dus mogelijk om de kinderen in het hotel op te laten vangen. Deze zullen dan prima vermaakt worden en deze hebben dan net als de ouders ook een zeer leuke tijd.

Op loopafstand vele bezienswaardigheden

Op loopafstand zijn er vele bezienswaardigheden te vinden. Aangezien het hotel in het historisch centrum ligt ben u binnen een korte tijd bij het Colosseum en het Forum Romanum. Binnen in het pand zijn ook de ruïnes te bezichtigen. Wanneer u met het vliegtuig naar Rome gaat is er een privé luchthavenshuttle die je komt halen en die je dan ook weer naar de luchthaven kan brengen. Aan alles is gedacht en er is ook veel aan gedaan om u een prettig verblijf te garanderen. Door de luxe van het hotel en het vakkundige personeel zal u ook met volle teugen van het verblijf in Rome genieten.

Rome: de stad die u gezien moet hebben

Rome is een prachtige stad en het is dan ook de ideale stad om eens te vereren met een bezoek in de vorm van een stedentrip. Bent u nog op zoek naar een luxueus hotel om te verblijven dan willen wij u aanraden om in The Inn At The Roman Forum te verblijven. De prijs is zeer goed in vergelijking met de kwaliteit die het hotel te bieden heeft. Dit is ook iets wat vele gasten aangeven en waarom er ook zeer veel terugkerende gasten in dit hotel te vinden zijn.

the-inn-at-the-roman-forum-small-luxury-hotels_3.jpg the-inn-at-the-roman-forum-small-luxury-hotels_4.jpg the-inn-at-the-roman-forum-small-luxury-hotels_5.jpg the-inn-at-the-roman-forum-small-luxury-hotels_7.jpg the-inn-at-the-roman-forum-small-luxury-hotels_29.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Rome en de locatie van dit hotel

The Inn At The Roman Forum ligt op loopafstand van het Colosseum en het Forum Romanum

Adresgegevens

Via Degli Ibernesi 30
00184 Rome
Italië

Top 3 hotels in Rome

Op de hoogte blijven van de beste Rome aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: