hotel-charter

Hotel Charter

Voordat u een hotel gaat uitzoeken is belangrijk te weten in welke buurt van Rome u wilt verblijven. Bent u op zoek naar een budgethotel in de buurt van het station dan is Hotel Charter wellicht een hotel voor u.

BOEK NU

Over Hotel Charter

Dit is een kleinschalig hotel dat vlak in de buurt ligt van het station Termini van waaruit u de metro kunt nemen naar de meeste bezienswaardigheden. In de buurt van het hotel ligt een grote supermarkt en er zijn ook genoeg restaurants te vinden. Het hotel heeft vriendelijke Italiaanse receptiemedewerkers. Een hotel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Het hotel beschikt over 14 modern ingerichte kamers. Deze zijn schoon en hebben recentelijk renovaties ondergaan. Ze beschikken over heerlijke bedden, een bureau, gratis Wi-Fi, grote douche, tv handdoeken en toiletartikelen, airconditioning( hiervoor moet u extra betalen)en lcd- tv.

Geen ontbijt mogelijk

Het hotel biedt geen ontbijtservice aan, maar in de buurt van het hotel zijn genoeg mogelijkheden te vinden om ergens een ontbijtje te nuttigen. Ook voor een diner of lunch kunt om de hoek van het hotel terecht in verschillende leuke restaurantjes. Het personeel kan u ook helpen met het geven van goede tips voor leuke restaurants.

Met eigen auto?

Komt u met een auto, dan is het goed om te weten dat het hotel zelf geen parkeer gelegenheid heeft, maar dat u in de buurt van het hotel wel kunt parkeren.

Rome hotels

Als het gaat om accommodaties, dan biedt Rome een brede selectie aan hotels, bed & breakfasts, designer boetiek hotels in diverse categorieën van budget tot zeer luxe. Of u nu een eenvoudige plek wilt om uw hoofd te rusten te leggen of een kamer wilt boeken met exclusieve voorzieningen, u hebt genoeg mogelijkheden om uit te kiezen.

Een ding om wel te weten voordat u een hotel gaat uitzoeken, is in welke buurt van Rome u wilt verblijven. Vraag u zelf dan af of u op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden wilt zitten, of vlakbij het openbaar vervoer wilt verblijven of in de buurt van één van de pleinen. Wilt u een budgethotel in de buurt van het station dan is Hotel Charter dus een goed hotel voor u.

hotel-charter_18.jpghotel-charter_13.jpghotel-charter_19.jpghotel-charter_9.jpghotel-charter_1.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Rome en de locatie van dit hotel

Het hotel ligt in de buurt van het station Termini van waaruit u de metro kunt nemen naar de meeste bezienswaardigheden.

Adresgegevens

Via Filippo Turati 10
00185 Rome
Italië

Top 3 hotels in Rome

Op de hoogte blijven van de beste Rome aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: