Hassler-Roma

Hassler Roma

Een verblijf in Rome dat wil je niet snel vergeten en het is dan ook belangrijk dat je in een goed hotel verblijft. Het Hassler Roma is een hotel waar je een warm welkom krijgt en waar je met plezier zult overnachten.

BOEK NU

Een hotel bovenaan de Spaanse trappen?

Wat u meteen op zal vallen aan het Hassler Roma hotel is de prachtige ligging. Het hotel bevindt zich namelijk boven aan de Spaanse trappen en dit maakt het hotel meteen een prachtige plek om te bezoeken. Vanuit het hotel is er een prachtig overzicht over de stad en zal je met genot naar de prachtige trappen kijken en de prachtige karakteristieke Italiaanse straatjes zoals alleen Rome die kent. Vanuit het restaurant en de fitnessruimte is er zelfs een panoramisch uitzicht over de Rome en dit is een uitzicht wat u zeker niet mag missen. Wandel  vanuit het hotel de stad in dan kom  in een exclusieve winkelbuurt waar onder andere de winkels van Rolex en Cartier zijn gevestigd. Wilt u de rest van de stad verkennen dan kunt u er voor kiezen om dit met een taxi te doen (deze regelt het personeel graag voor u) maar u bent binnen vijf minuten ook bij het metrostation Spanga waar het mogelijk is om naar het Vaticaan te reizen.

De faciliteiten in de kamer

Er zijn kamers die een prachtige klassieke inrichting hebben en er zijn ook kamers die beschikken over een grote hoekbank waar u even bij kunt komen van het bezoek aan de prachtige stad. Zelfs uw favoriete televisieprogramma hoeft u niet meer te missen aangezien de kamers uitgerust zijn met een satelliet-tv. Deze beschikken ook nog eens over een DVD-speler. Ook de faciliteiten op de kamer die zijn prima in orde. Zo zijn de kamers rookvrij en kan er van snel gratis Wi-Fi gebruik gemaakt worden. Het hotel beschikt zelfs over een kinderopvang en dit geeft jou dan de mogelijkheid om gebruik te maken van het solarium, het wellnesscentrum en de fitnessruimte. De receptie die is dag en nacht bemand en daar kun je terecht met al je vragen en problemen.

Gratis fietsen beschikbaar

Rome is een prachtige stad om doorheen te lopen. Toch is het ook een prima stad om te fietsen. Wanneer u graag op de fiets de stad wilt verkennen dan heeft het hotel gratis fietsen beschikbaar die u kunt gebruiken. Komt u met de auto naar het hotel dan is het mogelijk om gebruik te maken van de privé parkeerplaats.

Het onvergetelijke Rome ontdekken vanuit hotel Hassler Roma

Een verblijf in Rome wilt u niet snel vergeten en het is dan ook belangrijk dat u in een goed hotel verblijft. Dit is een hotel waar u een warm welkom krijgt en waar u met plezier zult overnachten. We mogen wel stellen dat dit meer dan een hotel is aangezien de kamers ruim zijn en niet alleen een bed en een stoel hebben.

hassler-roma_1.jpghassler-roma_20.jpghassler-roma_26.jpghassler-roma_31.jpghassler-roma_2.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Rome en de locatie van dit hotel

Het Hassler hotel bevindt zich op 5 minuten lopen van het metrostation Spagna, waar u de metro kunt nemen naar het centraal station Termini en het Vaticaan. Op slechts een steenworp afstand vindt u de Via dei Condotti, één van de exclusiefste winkelstraten ter wereld.

Adresgegevens

Piazza Trinità Dei Monti 6
00187 Rome
Italië

Top 3 hotels in Rome

Op de hoogte blijven van de beste Rome aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: