Domus-Terenzio

Domus Terenzio

Veblijf in dit onlangs gerenoveerde, kleinschalige hotel dat gevestigd is in een historisch gebouw, gelegen op een prachtige locatie in de meeste exclusieve wijk van Rome.

BOEK NU

Excellence in Rome

Dit onlangs gerenoveerde, kleinschalige hotel is gevestigd in een historisch gebouw, gelegen op een prachtige locatie in de meeste exclusieve wijk van Rome: het Prati. Het hotel ligt dichtbij de Engelenburcht en het Piazza Cavour. Andere belangrijke bezienswaardigheden zoals Piazza die Spagne of het Pantheon, zijn op loopafstand van het hotel te vinden. Het is gelegen op een rustige, centrale locatie, middenin de bruisende metropool.

De kamers

Het hotel heeft slechts 7 frisse, schone en moderne kamers in verschillende prijs categorieën. Alle kamers zijn voorzien  van moderne faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ze beschikken over een kingsize bed, moderne badkamer met regenwater douche,  selectie toilet artikelen zoals zeep, douchegel/shampoo, mini tandenborstel/tandpasta en douchemuts, mini bar, koffie & thee faciliteiten, flatscreen tv, airconditioning en gratis Wi-Fi. Sommige kamers hebben een balkon met zitje of toegang tot een mooie binnenplaats met bloemen, bomen en met bankjes om even buiten te zitten.

Continentaal Ontbijtbuffet

Elke morgen staat er een ontbijtbuffet voor u klaar in de ontbijtzaal in de kelder van het hotel. U heeft een ruime keuze uit thee, koffie, vruchtensappen, broodjes, brood, yoghurt, ontbijtgranen, fruit, vleeswaren en kazen, etc.

Het hotel beschikt zelf niet over een restaurant waar u terecht kunt voor een lunch of diner, maar in de buurt van het hotel zijn veel restaurants en winkels te vinden. Het personeel van het hotel kan u helpen met het vinden van het juiste restaurant.

Binnenplaats

Het Domus Terrenzio heeeft een leuke kleine patio waar u kunt genieten van de zon en een kopje koffie …. of even wilt relaxen, in een rustige omgeving.

Met eigen vervoer?

Reist u met uw eigen auto, dan is het goed om te weten dat het hotel niet over een eigen privé parkeerplaats beschikt. U kunt in de buurt van het hotel een parkeerplaats zoeken en met korting (via het hotel regelen) uw auto parkeren.

Geniet!

Ontdek deze indrukwekkende hoofdstad en ontdek koninklijke loopbruggen en oude Romeinse steegjes die zijn doordrenkt met een fantastische mix van kunst, geschiedenis, cultuur en adembenemende architectuur.

Geen enkele stad in de wereld biedt zoveel historisch erfgoed als Rome. Ontdek de mooie hoogtepunten als het Vaticaan, het Colosseum, de Boog van Titus. Vergroot uw kennis met alles wat er te weten valt over de Romeinse erfenis en de glorieuze keizertijd en de gladiatoren. Een trip naar Rome levert u zeker een once in a life time ervaring op die u nog lang zal bijblijven. En het Domus Terenzio hotel is een goed logeeradres.

domus-terenzio_29.jpg domus-terenzio_24.jpg domus-terenzio_16.jpg domus-terenzio_12.jpg domus-terenzio_1.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Rome en de locatie van dit hotel

Het hotel ligt dichtbij de Engelenburcht en op 700 meter van de Sint-Pieter Basiliek. Andere belangrijke bezienswaardigheden zoals Piazza die Spagne of het Pantheon, zijn op loopafstand van het hotel te vinden.

Adresgegevens

Via Terenzio 10
00193 Rome
Italië

Top 3 hotels in Rome

Op de hoogte blijven van de beste Rome aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: